Арсенал не е бил на необходимото ниво срещу Спортинг Лисабон, отчете капитанът Мартин Йодегор след драматичното отпадане от Лига Европа. 

Артилеристите водеха на почивката с 1:0, но изиграха много слабо второ полувреме, като получиха гол почти от центъра. Стигна се до продължения, в които те можеха да спечелят, но в крайна сметка отпаднаха след дузпи, след като Габриел Мартинели пропусна. 

„Мисля, че играхме добре в отделни периоди от мача, но през по-голямата му част не бяхме на необходимото ниво. Не играхме най-добрия си футбол и мачът бе доста оспорван, особено в края, когато можеше да завърши по всякакъв начин“ заяви Йодегор. 

„Съперникът е силен тим и бяхме подготвени. До голяма степен обаче ние сме си виновни за отпадането. Просто не играхме както обикновено го правим и нивото на енергия не бе обичайното. Сега не ни остава нищо, освен да гледаме напред“ добави той. 

„Разбира се, че сме разочаровани, но в крайна сметка правим силен сезон и ни остава борбата във Висшата лига, като трябва да прехвърлим фокуса си изцяло върху това. Губим и печелим заедно и това няма да се промени“ каза още Йодегор.