Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг разпусна с гаджето си Сам Куук на остров Барбадос след изтощителния сезон в английската Висша лига.

Футболната съпруга не се смути от приятелската компания и туристите наоколо и гордо се забавляваше с предизвикателния мрежест бански, който почти не скриваше интимните й части. Двамата влюбени караха джет, целуваха се като тийнеджъри на плажа, гмуркаха се в присъствието на водни костенурки и събираха тен.

Смолинг изигра добър сезон с екипа на "червените дяволи" и получи повиквателна от английския селекционер Рой Ходжсън за приятелския мач с Ирландия на 7 юни и за европейската квалификация със Словения седмица по-късно.

Припомняме, че моделът Сам Куук нашумя още преди десетина години. Тя признава, че се дразни, когато се съмняват дали гърдите й са естествени.

"Хората често ме питат дали съм си сложила силикон в гърдите и това ме вбесява. Може би това е, защото имам добре закръглени и стегнати гърди и всички стигат до погрешно заключение."

"Гърдите ми са единствената част от тялото, от която съм наистина доволна и затова се разстройвам, когато хората не вярват, че са истински. Единственото изкуствено нещо по мен са ноктите ми", разкрива палавницата.