Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон е сигурен, че Серхио Рамос не е щастлив на “Сантяго Бернабеу” заради преговорите за новия договор на защитника. 

Рамос има контракт за още две години с Реал, но шефовете на клуба отказаха да му го подновят с неговите изисквания. Поради тази причина в последните дни усилено се говори, че испанският национал ще премине в Манчестър Юнайтед. Заговори се дори, че Рамос може да премине в кръвния враг Барселона. 

“Очевидно е, че Рамос не е щастлив, защото президентът на му предложи желания от него договор”, заяви Рамон Калдерон. “Изглежда, че съблекалнята бе разбира с уволнението на Карло Анчелоти. Не мисля, че освобождаването му беше правилно решение. Случващото се с Икер Касияс също не го одобрявам”, добави бившият президент на “белите”. 

“Ще видим какво ще се случи в следващите няколко седмици. Рамос е икона за феновете на Реал Мадрид с държанието си на терена и извън него. Не знам дали е най-добрият защитник в света, но е един от най-добрите. Той може да играе на различни позиции в защитата, както и в халфовата линия”, допълни Калдерон.