Футболистите на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо и Антонио Валенсия подновиха тренировки днес и изглежда ще бъдат на линия за срещата реванш от 1/16 финалите на турнира Лига Европа в четвъртък вечер срещу датския Мидтиланд.
 
Аржентинският защитник игра за последно на 25 декември, когато в мача срещу ПСВ от Шампионската лига извади рамото си и се наложи да претърпи операция. Валенсия пък не е играл от равенството с Манчестър Сити на 25 октомври, заради контузия в глезена.
 
Днес в тренировките не взеха участие Давид де Хеа и Крис Смолинг. Ван Гаал се надяваше да може да използва испанския вратар, но явно болките в коляното на стража не са отшумели.
 
Камерън Бортуик-Джаксън и Уил Кийн също не присъстваха на тренировката в тренировъчния комплекс "Аон". Уейн Руни, Маруан Фелайни, Матео Дармиан, Ашли Йънг, Бастиан Швайнщайгер, Фил Джоунс и Люк Шоу са останалите играчи в лазарета на Юнайтед.
 
Участие в заниманието обаче взеха младите Доналд Лав, Джо Райли, Рейгън Пуул, Марк Ръшфорд и Джоел Кастро Перейра, като нищо чудно някой от тях да започне като титуляр срещу Мидтиланд.