Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд продължава да получава похвали за играта си и сега бе сравнен дори с Тиери Анри от бившия халф на отбора Ники Бът. 

Младокът предизвика фурор още по средата на миналия сезон, когато вкара няколко гола без някой да е чувал за него. Това му помогна да бъде част от националния тим за европейското първенство и макар през новия сезон да започна на пейката, в последния кръг донесе победата над Хъл, а само преди дни се отчетес хеттрик за младежите на Англия при 6:1 над Норвегия. 

„Да, той ми напомня за Тиери Анри. Най-вече по отношение на скоростта с топка в краката. Когато тръгне срещу теб просто не можеш да го спреш“ каза Бът, който бе част от златното поколение на Юнайтед през 90-те години на миналия век. Той обаче има и препоръки относно Рашфорд и начина, по който може да стане още по-добър. 

„Трябва да подобри още малко физиката си, за да може да се справя с тези мощни централни защитници. Много зависи и от това как Жозе Моуриньо планира да го използва. Ако Карик е на терена, който може да подава топки зад защитата, тогава на Маркъс ще е доста по-лесно“ добави Бът.