Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна много сериозно, че периодът на Златан Ибрахимович в клуба ще продължи и след този сезон.

35-годишният шведски нападател се наслаждава отново на футбола в първия си период на Олд Трафорд, като е вкарал 20 гола в 33 мача във всички турнири. Той се присъедини към отбора през лятото със свободен трансфер от Пари Сен Жермен с договор за една година, но и опция за удължаването с още една.

"Той дойде с предположението, че ще остане при нас две години. Но първата му година върви по-добре от всички очаквания. Златан знае, че ние ще се стремим да подобрим отбора през следващия сезон и той ще бъде част от нашите усилия. Но смятам, че ако играе още една кампания в Юнайтед, то това ще бъде неговата последна година на най-високо ниво", каза португалският специалист.

Златан Ибрахимович не за първи път играе под ръководството на Специалния, като двамата работиха в Интер (Милано) през 2008/2009. Преди да се премести на Острова, шведският таран вкара 50 гола за ПСЖ.