Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се опита да постави големия съперник Ливърпул под напрежение заради високите трансферни суми, които мърсисайдци платиха за новите си попълнения.

От месец януари насам Ливърпул е похарчил 250 милиона евро да нови играчи, като само 65 милиона паунда бяха дадени за Алисон Бекер на Рома. 

"Смятам, че ако имаш парите и ако ги инвестираш добре, това е за предпочитане от варианта да ги държиш в банката", сподели Специалния.

"Проблемът е, че трябва да инвестираш добре. Честно казано според мен Ливърпул го направи много добре, защото взеха само качествени играчи и аз съм щастлив за тях."

"Но може би този сезон вече ще се очаква от тях да станат шампиони. Трябва да го признаем, защото клуб, който прави такива инвестиции е нормално да се бори за титлата."

"Те започнаха още през януари и не мисля, че в момента има друг клуб във Висшата лига, който да прави толкова големи инвестиции. Отборът, който игра на финала в Шампионската лига, вече е кандидат за титлата в първенството. Трябва да я спечелят", добави Жозе.