Феновете на Манчестър Юнайтед планират да протестират срещу клубния вицепрезидент Ед Удуърд и собствениците на тима в лицето на американското семейство Глейзър, твърди "Телеграф".

Група от по-крайните привърженици на тима е планирала показването на голям банер над стадиона, който ще прелети над "Олд Трафорд" със самолетен и чрез който ще се агитира клубните босове да си тръгнат от клуба.

"Ед - махай се от клуба! Обичай Юнайтед, мрази Глейзър", ще гласи въпросният банер, който ще прелети със самолет над митичния стадион. 

Междувременно още преди няколко дни клубната легенда Гари Невил обвини Удуърд, че саботира работата на Жозе Моуриньо и открито заяви, че това е крайно непрофесионално от негова страна.

Юнайтед загуби гостуването си на средняка Брайтън и скандалите след това поражение веднага ескалираха, а доста от медиите на Острова са на мнение, че от клуба е останало само името. 

Последният път в който фенове на тима пуснаха банер чрез самолет над стадиона бе през 2014 година, когато агитираха за оставката на тогавашния мениджър Дейвид Мойс и само месец по-късно той бе уволнен.