Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо възнамерява да проведе среща с играчите, след като получи пълна подкрепа от ръководството на клуба.

 

"Червените дяволи" започнаха сезона с домакинска победа 2:1 над Лестър, но последва изненадваща загуба с 2:3 като гост на Брайтън. Това нажежи до краен предел обстановката на "Олд Трафорд" и бъдещето на Специалния беше поставено под въпрос.

След като стана ясно, че португалският спец още е бетониран на поста, той се зае с тежката задача да промени облика на отбора, твърди Daily Mail. За целта Моуриньо е насрочил среща на 29 август с всички играчи и персонала.

На нея ще бъде обсъдена ситуацията в клуба и проблемите в игровата система, които лъснаха в първите два кръга на Висшата лига. В понеделник Юнайтед е домакин на Тотнъм и ще гони пети пореден успех над лондончани на "Театъра на мечтите".

В предишните мачове 20-кратният шампион на Англия не допусна гол – три пъти по 1:0 и 3:0 през 2015 г. За последно "шпорите" спечелиха на "Олд Трафорд" през 2014 г. с 2:1.