Във футбола не е важно кой има по голям к*р, обяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов по повод скандала между Жозе Моуриньо и Пол Погба. 

Отношенията между двата се влошиха през последните дни, след като френският футболист си позволи публично да критикува тактиката на Жозе. След това Моуриньо взе капитанската лента на Погба.
 
Бербатов смята, че двамата трябва да се разберат за доброто на клуба.
 
„Ако сте капитан или заместник-капитан, няма нищо лошо да говорите от името на своите съотборници. Това обаче не трябва да става в медиите, защото не помага на никого. Публичното изразване на тези аргументи е за доброто само на самите медии“, обясни Бербатов.
 
„В модерния футбол, играчите са звездите на шоуто. Нормално е да имат мнения, но те трябва да бъдат подкрепени. Изненадан съм, че се стигна до този момент. Това нещо наистина трябва да остане вътре в клуба. Вие сте възрастни, разберете се в съблекалнята“, добави българинът.
 
„Моуриньо взе капитанската лента на Погба и той сигурно го е провокирал, за да се стигна до подобна ситуация – независимо дали става дума за коментари след мач относно играта на отбора или нещо друго. Но тези аргументи засягат всички в отбора и започват да оказват влияние на представянето на тима на терена“, каза още Димитър Бербатов.