Агентът на Пол Погба – Мино Райола, ще се срещне с ръководството на Манчестър Юнайтед през ноември, за да обсъди бъдещето на световния шампион на "Олд Трафорд", пише The Guardian.

Не е тайна, че халфът е в обтегнати отношения с мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо и не е изключено през зимата да се стигне до голям трансфер. Всичко обаче зависи от бъдещето на Специалния, който не е сигурен за поста си заради незадоволителните резултати на отбора.

Името на Погба е свързвано с Барселона, Реал Мадрид и бившия му отбор Ювентус. Именно заради желанието му да премине на "Камп Ноу" през лятото, Моуриньо отне привилегията на звездата да е втори капитан на Юнайтед.

Спортният директор на италианския хегемон Фабио Паратичи пък беше лаконичен по темата. "Пол Погба играе в Манчестър Юнайтед и най-добре да не коментираме футболисти на други клубове", заяви той.

Евентуален трансфер едва ли ще е под 150 милиона евро и няма да е пречка да се осъществи през зимата. Според новите правила на УЕФА Погба ще може да играе за друг отбор в Шампионска лига.