Оле Гунар Солскяер естествено бе доволен след мечтаното начало като мениджър на Манчестър Юнайтед и похвали всичките си играчи. 

Червените дяволи сразиха Кардиф с 5:1 като гости и изглеждаха съвсем различен отбор на терена. Те вкараха 5 попадения в Лигата за първи път от последния мач на сър Алекс Фъргюсън през пролетта на 2013-а. 

„Има някои позитиви в представянето ни“ заяви с усмивка норвежецът. „Отношението на момчетата бе фантастично, начинът по който подходиха към мача. Седмицата бе трудна за всички, така че да покажат подобна концентрация и игра бе наистина впечаляващо“ добави той. 

„Всички се справиха прекрасно. В атака разбира се нещата се получиха идеално. С Марсиал и Лингард по двата фланга, Рашфорд отпред и Пол (Погба) зад тях, беше великолепно да ги гледаш. Трябва обаче да запазим стандарта и в следващите мачове“ изтъкна Солскяер. 

„Все още изоставаме с 8 точки от Топ 4, но този клуб друг и друг път е успявал да догони съперници. Важното обаче е да мислим само за предстоящия мач. Не е необходимо да гледаме чак толкова напред в бъдещето, но през втората половина от сезона отборите на Юнайтед винаги са се справяли добре“.