Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън държа вдъхновяваща реч пред футболистите на "червените дяволи".

Той беше поканен на базата от Оле Гунер Солскяер, който пое отбора временно и под негово ръководство 20-кратният шампион на Англия записа 5 победи от 5 мача.

"Каза на момчетата, че могат отново да направят отбора успешен и доминиращ. Каза им още, че вярва в тях и иска да се забавляват, да се борят един за друг и да оставят душите си на терена. Гарантира им, че клубът е в добри ръце и обеща, че през следващите години Манчестър Юнайтед ще бъде по-силен и те ще са част от успехите. Футболистите вече са на мнение, че най-добрите времена предстоят. Искат да се отплатят на Сър Алекс за подкрепата и са напълно решени да спечелят трофей през този сезон, който да е за него и за Солскяер", разкри пред The Sun източник от "Олд Трафорд".

В неделя Юнайтед има тежко гостуване на Тотнъм във Висшата лига и победа окончателно ще върне отбора в борбата за място в Топ 4. На 1/8-финалите в Шампионска лига съперник е ПСЖ, а в 4-ия кръг за ФА Къп "червените дяволи" ще се изправят срещу Арсенал.