Пол Погба обяви, че новата система за игра на Оле Гунар Солскяер му помага да покаже качествата си, докато при Жозе Моуриньо е бил натоварен с по-дефанзивни функции, което не му е харесвало. 

Вчера французинът отново допринесе за победата на Манчестър Юнайтед, след като асистира за гола на Маркъс Рашфорд и Червените дяволи надвиха Тотнъм с 1:0. 

„Сега просто се наслаждавам на футбола. При Моуриньо ми бе доста трудно заради тактиката и системата на игра. Да играя в защита не е най-силната ми страна, затова винаги предпочитам да действам напред и да атакувам. Сега просто се чувствам по-комфортно“ заяви той. 

„Когато Матич и Ерера са зад мен това ми помага. Това ми дава свобода да атакувам и да подавам напред. Именно това правя след идването на новия мениджър. Зная, че имам свобода, тъй като зад мен всичко е наред“ добави полузащитникът. 

„Срещу Тотнъм тестът бе сериозен, но го издържахме и взехме важна победа. Нуждаехме се от точките и сме горди от успеха. Знаехме, че те имат проблеми, когато атакуват предимно от едната страна и искахме да ги поставим под напрежение от другата. Маркъс направи страхотен спринт, а аз му дадох перфектният пас. Искаме да сме в топ 4 и трябва да продължим така“ изтъкна Погба.