Оле Гунар Солскяер призна, че Манчестър Юнайтед не е играл добре при победата над Лестър с 1:0, но отчете важността на трите точки. 

Ранният гол на Маркъс Рашфорд се оказа достатъчен за триумф на Червените дяволи с 1:0 и норвежецът похвали работата в защита. 

„Не играхме особено добре. През второто полувреме можехме да имаме по-добър контрол върху мача, но като цяло се защитавахме добре. Ерик (Баи) и Виктор (Линдельоф) бяха фантастични, както и Давид де Хеа” отчете Солскяер. 

„Момчетата не щадяха телата си и ги поставяха в най-напрегнатите ситуации, като имат доста охлузвания и натъртвания, но не спряха да се борят за трите точки. Сухите мрежи винаги са важни, а те носят и увереност. Естествено обаче, можем да играем и по-добре” добави той. 

„Това е трудно място за гостуване, а в такива мачове първият гол винаги е от значение. Затова смятам, че започнахме брилянтно. Маркъс първо пропусна, но след това вкара след отличния пас на Пол. Именно това начало постави основите” отчете Солскяер, който след мача веднага замина за Франция, за да гледа Лион – ПСЖ.