Галерия

Джейсън Санчо (Борусия Дортмунд)

<p>Джейсън Санчо (Борусия Дортмунд)</p>

Ръководството на Манчестър Юнайтед възнамерява да отпусне огромна сума за трансфери на новия мениджър Оле Гунар Солскяер, твърди британският всекидневник Индипендънт. Според информацията, норвежецът може да пръсне стотици милиони лири през лятото и от клуба са готови да счупят собствените си трансферни рекорди за привличането на нови попълнения, като основните цели са Джейдън Санчо и Рафаел Варан.


Юнайтед е проявявал интерес към двамата и в последните два трансферни прозореца. Положително за англичаните е това, че от Реал Мадрид вече са се съгласили да преговарят за правата на Варан, а ако двете страни не стигнат до сделка, то "червените дяволи" ще се насочат към Милан Шкриниар от Интер или Самюел Юмтити от Барселона.

Според британските медии, интересът към Санчо за момента е най-голям, но Борусия Дортмунд ще иска над 100 милиона лири за крилото. Останалите цели на Юнайтед са Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас и Калъм Хъдсън-Одой от Челси, а на клуба най-вероятно ще бъде предложен и Гарет Бейл от Реал Мадрид. "Червените дяволи" обаче не са склонни да плащат огромни суми за трансфер и заплати на уелския национал, което ще отслаби значително позициите им на трансферния пазар. Подобно е и положението с Филипе Коутиньо от Барселона, продължава Индипендънт.

Междувременно, Солскяер ще опита на всяка цена да се раздели с Алексис Санчес, а голяма част от неговата заплата ще бъде използвана за подписването на нов договор с вратаря Давид Де Хеа. Той все още не е преподписал и иска да бъде най-добре платеният футболист в клуба.