В Манчестър Юнайтед назрява сериозно напрежение между английски и чуждестранни играчи, тъй като се смята, че местните са получили по-специално отношение при преговорите и подписването на новите договори, твърди "Сън".

Това е първият вътрешен скандал, който е на път да избухне под ръководството на Оле Гунар Солскяер, който започна феноменално начело на клуба и си заслужи постоянен договор като наставник на "червените дяволи", но последните седмици са меко казано катастрофални за отбора.

Тримата английски национали Ашли Йънг, Крис Смолинг и Фил Джоунс вече се разбраха за новите си договори, а испанците Давид Де Хеа и Хуан Мата не успяха да го сторят. Те обаче са съзряли много по-специално отношение към местните играчи при преговорите и това ги е разочаровало остро.

Андер Ерера вероятно също няма да преподпише, но за него е ясно, че след края на сезона ще премине в ПСЖ като свободен агент. Междувременно пък Луис Антонио Валенсия не получи предложение за нов контракт за разлика от Ашли Йънг, който е на неговата възраст. Това е поредното доказателство, че отношението към местните е наистина по-специално.

Тепърва предстои да се види как Оле Гунар Солскяер ще успее да овладее това напрежение в съблекалнята, което може да повлияе още по-катастрофално на тима за в бъдеще.