Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер трябва да изпрати Давид де Хеа на пейката за последните два кръга от английското първенство. Това призова бившият национал Иън Райт. Той обясни, че по този начин норвежецът ще докаже, че не се страхува и не страни от важните решения.

Де Хеа направи редица нехарактерни за него грешки в последните мачове на Юнайтед, включително и при равенството 1:1 срещу Челси през уикенда.

"Ако иска наистина да остави своя отпечатък върху отбора и да покаже на всички, че не отбягва големите решения, той трябва да го остави на пейката", каза Райт за ВВС.

"Той трябва да обясни всичко на Де Хеа и да му каже очи в очи, че го оставя на пейката и му дава почивка. Това е мениджмънт и това е нещото, което Солскяер трябва да направи. Де Хеа пък трябва да отиде на почивката и да помисли хубаво за договора си. Понякога трябва да извадиш твоя човек от огневата линия. Той е един от най-добрите вратари в света, но му е нужна почивка", добави Райт.

"В Юнайтед се случват много неща и Де Хеа е под напрежение. С играта им в момента това напрежение се увеличава още повече", добави той.