Световният шампион от Мондиал 2018 Пол Погба иска да напусне Манчестър Юнайтед, защото не е бил подкрепен от клуба в тежките моменти. Това заяви агентът на полузащитника Мино Райола.

От месеци всички на "Олд Трафорд" са наясно с желанието на френския национал. Той го обяви публично наскоро, а интерес към него проявяват Реал Мадрид и бившият му отбор Ювентус.

"Погба не е направил нищо лошо. Демонстрира уважение и професионализъм. В Юнайтед отдавна знаят за настроението му. Хората обичат да го критикуват без да разполагат с правилната информация. Жалко, че клубът не предприе нищо, за да спре това. Надявам се, че скоро ще намерим удовлетворяващо решение за всички страни", заяви Райола пред talkSPORT.

Погба замина с Юнайтед за подготвителния лагер в Пърт и веднага се скара с Джеси Лингард. "Червените дяволи" искат минимум 150 милиона евро за халфа си, което може да се окаже проблем при продажбата му.

26-годишният футболист се завърна на "Олд Трафорд" през 2016 г. за рекордните за клуба 105 млн. евро. С отбора той спечели Купата на Лигата и Лига Европа. .