Легендите на Манчестър Сити и Звездите на Висшата лига изиграха страхотен мач снощи в чест на Венсан Компани.  Феновете видяха великолепен двубой изпълнен с настроение и емоции завършил 2:2, но едно изпълнение стана център на внимание. 

То бе дело на 44-годишния Пол Скоулс, който се отчете с фантастично подаване към Робин ван Перси, с което предизвика вълна от реакции в социалните медии. 

В ситуацията бившата  звезда на Манчестър Юнайтед получи пас от Микел Артета, но виждайки стартиращия в коридор Робин ван Перси, отклони топката с външната част на крака си на пътя на холандеца. Замахването изглеждаше доста силно и се създаде усещане, че топката ще тръгне в обратна посока, но вместо това се получи изключително елегантно подаване, като топката просто се плъзна по крака на халфа. 

„Скоулси, стига!“ написа бившият му съотборник Рио Фърдинанд в Туитър, придружавайки коментара си с огнено емоджи. 

„Още не мога да разбера как точно Скоулс успя да подаде“. „Ако Пол Скоулс реши да се върне на терена днес, той ще бъде титуляр за Манчестър Юнайтед. Класата е вечна“ и „О Боже! Това бе невероятно изпълнение“ са само част от останалите коментари в социалните медии след страхотното изпълнение.