Оле Гунар Солскяер има големи планове за Манчестър Юнайтед и изобщо не мисли за раздяла с клуба, обяви самият той. 

След силното си начало начело на отбора, сега ситуацията е доста трудна за норвежеца, чийто тим е едва 12-и в класирането и прави най-лошия си старт на сезон от 30 години насам. 

Преди дербито с Ливърпул в неделя обаче, Оле е категоричен, че има подкрепата на ръководството и продължава да работи в стремежа да промени културата на тима. 

„Във всичките си разговори, които съм имал с босовете и с Ед Уудуърд е ставало въпрос, че договорът ми е за 3 години. Затова планирам нещата дългосрочно. Получих работата и не може след загуба или две да искам гаранции, че ще остана“ заяви Солскяер в интервю пред Гари Невил от „Скай Спортс“. 

„Започнахме работата по един план, който продължаваме да следваме. На 100% съм сигурен, че начинът, по който работим и структурата, която имаме са правилни, тъй като в крайна сметка винаги мениджърът има последната дума“ добави той. 

„Много съм  доволен от младите, които се справят отлично при всичките ни проблеми с контузии. Може би за някои шанса дойде твърде рано, но повечето се справиха. Резултатите ни може и да не най-добрите, но съм категоричен, че бяхме прави по отношение на тези, които продадохме. Това бе правилното решение“ каза още Оле. 

„Сега просто трябва да работим здраво и само така ще преобърнем нещата. Естествено, когато водещите ни играчи преодолеят контузиите си и се върнат също ще бъде ключово. Но за това ще трябва време. Оставам оптимист и чакам следващия мач, така че срещу Ливърпул имаме отличен шанс да се върнем на правилния път“ категоличен бе Солскяер.