Оле Гунар Солскяер не спести похвалите си за младока Брандън Уилямс, който бе в основата на победата на Манчестър Юнайтед над Партизан в Белград с 1:0. 

Червените дяволи спряха серията си от 11 поредни гостувания без успех, след като Антони Марсиал реализира дузпа в края на първото полувреме, която обаче бе спечелена именно от 19-годишния Уилямс. Абсолютният дебютант Джеймс Гарнър също се справи добре. 

„Те бяха отлични. Джими ставаше все по-добър и по-добър с напредването на двубоя, а Брандън бе играчът на мача. Той не се страхуваше, бе смел като лъв и ни изведе до победата“ заяви доволен Солскяер. 

„В такива мачове, когато поведем, трябва да се научим как да стигнем до втори и трети гол. Смятам, че имахме достатъчно възможности да го направим, но не бяхме прецизни при последния пас. Поведението на Брандън обаче, бе страхотно и съм сигурен, че това момче ще се превърне в топиграч“ добави норвежецът. 

„Доволен съм, защото се защитавахме добре, особено в наказателното поле. Показахме устойчивост, макар че имаше неща, които можехме да направив по-качествено. Бяхме притиснати, което не бе добре, но все пак устояхме, което бе важно“ каза още Оле.