Манчестър Юнайтед не е заслужавал  да спечели срещу Астън Вила. Това обяви мениджърът Оле Гунар Солскяер след поредното разочарование и равенството 2:2.  

Червените дяволи отново не бяха убедителни и логично не успяха да вземат трите точки, с което остават със само 4 победи от 14 мача през кампанията. 

„През първото полувреме така и не намерихме ритъма си, особено след като изостанахме в резултата. Когато получиш ранен гол, както сега на „Олд Трафорд”, имаш предостатъчно време да реагираш, но ние не го направихме и имахме сериозен късмет паузата да дойде при 1:1” заяви Солскяер. 

„След почивката се справихме по-добре, притиснахме ги и създадохме положения. Те имаха добра ситуация чрез Грийлиш, но ние имахме повече и можехме да победим. Като цяло обаче, не смятам, че заслужавахме да спечелим предвид представянето си до почивката” добави той. 

„Ние сме млад отбор и аз наистина не искам да се оправдавам с това, защото все пак сме Манчестър Юнайтед. Просто имаме нужда от серия от 3-4 добри мача. Сега обаче трябва да мислим за сряда, защото времето не е малко, а Тотнъм са в подем. Лошото е, че мачовете, в които сме имали аванс, а не сме успели да спечелим станаха доста и това е нещо, което трябва да подобвим” каза още Оле.