Оле Гунар Солскяер определи спекулациите за бъдещето си  като „абсолютни лъжи“, след като се появи информация, че е казал на футболистите си, че ще бъде уволнен, ако те загубят мачовете срещу Тотнъм и Манчестър Сити тази седмица. 

„Добре съм. Нямам никакви проблеми. Понякога се смея, докато чета какво съм казал и всички тези неща. Сигурен съм обаче, че източниците, за които всичко говорят, всъщност не са никакви източници и това са абсолютни лъжи“ коментира норвежецът преди домакинството срещу Шпорите утре. 

Наставникът твърди, че не се притеснява от серията уволнения през последните 2 седмици и слуховете, че се чака само удобен момент, за да бъде махнат и заменен от  Маурисио Почетино. 

„Това не ме прави по-притеснен. Просто съм концентриран върху работата си и опитвам да я върша по възможно най-добрия начин. Мисля за следващия мач, както и за бъдещето, което планирам заедно с ръководството. По това време на годината не е приятно да видиш как твои колеги губят работата си, но това не ме притеснява повече“ добави той. 

„Момчетата винаги са амбицирани да постигнат максимално добри резултати, без значение кой е мениджър на противника. Тяхната цел е винаги да се доказват, защото са част от Манчестър Юнайтед и искат да бъдат тук дълго време. Когато сложиш този екип няма значение кой е съперникът. След неделя бяха разочаровани, но сега е време за следващия двубой“ каза още Солскяер.