Оле Гунар Солскяер със сигурност ще остане начело на Манчестър Юнайтед и през следващия сезон, дори и ако отборът не се класира за европейските турнири, твърди „Сън“. 

Критиките към работата на норвежеца на спират, а колебанията на Червените дяволи без съмнение увеличават тези, които смятат, че той не е подходящият човек за „Олд Трафорд“. Гари Невил дори заяви, че трябва да бъде уволнен. 

Според изданието обаче, ръководството твърдо го подкрепя и ще му осигури необходимите средства за подсилването на състава както до края на този месец, така и през лятото. 

Изпълнителният вице-президент Ед Уудуърд и собствениците от семейство Глейзър твърдо държат на плана да възродят клуба чрез възстановяване и развитие на талантите от школата, като считат, че Солскяер е най-подходящ да направи това. 

След уволнението на Маурисио Почетино от Тотнъм веднага се заговори, че той със сигурност ще наследи Оле в Юнайтед, но шефовете са готови да покажат още търпение и да дадат време на Солскяер като вярват, че той ще се справи както трябва.