Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да подкрепя мениджъра Оле Гунар Солскяер и поне на този етап не възнамерява да бие шута на норвежеца.

Това информират английските медии в отговор на появилите се спекулации, че норвежецът може да бъде уволнен след поредния провал на отбора. В сряда вечерта червените дяволи отново бяха безкрайно слаби и загубиха с 0:2 насред "Олд Трафорд" от Бърнли. Така те пропуснаха възможността да се доближат на 3 точки от Топ 4.

Общо пораженията във Висшата лига, откакто Солскяер стана постоянен мениджър, станаха 12. Юнайтед пък има 11 точки по-малко, отколкото след 24-ия кръг през миналия сезон. В момента червените дяволи правят най-слабата си кампания от 1988/89, когато завършиха извън Топ 10 на класирането. 

Успеваемостта на Солскяер във вътрешното първенство е само 43%, а и отборът се намира на 30 точки зад Ливърпул с два мача повече от мърсисайдци (преди снощния двубой на лидерите срещу Уулвс).

Поради това мнозина призоваха открито за незабавното уволнение на Оле, но според "Скай спортс", Би Би Си и "Гардиън" в момента не се очаква рокада на горещото кресло.

Привържениците на "Олд Трафорд" пък започнаха с освиркванията още на полувремето, но насочиха гнева си главно срещу американските собственици на клуба и изпълнителния директор Ед Уудуърд.

Балансът на Солскяер във ВЛ като постоянен мениджър вече е отрицателен - 12 загуби и само 11 победи. Самият наставник обобщи след поредното разочарование: "Трябва да