Манчестър Юнайтед планира привличането на двама от  най-добрите млади английски футболисти във Висшата лига, пише вектник „Сън“. 

Твърди се, че Червените дяволи са хвърлили око на Джеймс Мадисън от Лестър и Джак Грийлиш от Астън Вила, за които са приготвили 160 милиона паунда. 

За играча на Лисиците отдавна се говори, че е цел на гранда от „Олд Трафорд“, като Лестър опитва да го убеди да поднови контракта си, но не е ясно дали ще успее. 

Оле Гунар Солскяер иска да има на разположение доста повече опции в атака след слабия настоящ сезон, а един от основните козове на клуба ще бъдат близките отношения на двамата играчи извън терена. 

Очаква се една голяма част от сумата за трансферите на Грийлиш и Мадисън да дойдат от продажбата на Пол Погба, чийто дни в Юнайтед определено изглеждат преброени. 

24-годишният Грийлиш е в основата на това Астън Вила да има шансове за спасение със своите 9 гола и 7 асистенции. Мадисън пък разцъфна сериозно в Лестър след идването си от Норич през 2018-а и през този сезон тимът е огромен фаворит да завърши в Топ 4.