Манчестър Юнайтед може да продаде Пол Погба за доста по-малка сума, в сравнение с тази, за която го купи, пише „Дейли Мейл“. 

Причината за това е, че през лятото от договора на французина ще има още само една година, което естествено ще означава, че цената му ще падне сериозно. 

Английският клуб има опция да удължи контракта с още един сезон, но според изданието това няма да се случи, тъй като Юнайтед ще предпочете да се отърве от халфа и да получи около 50-60 милиона паунда за него. 

Реал Мадрид бе готов да даде много повече миналата година, но тогава до трансфер не се стигна. Това обаче се оказа грешка, защото от септември досега Погба има едва 71 минути на терена, след като се контузи и се наложи да бъде опериран, като му предстои още около месец възстановяване. 

В крайна сметка на „Олд Трафорд“ вече са приели, че нещата не са се получили и е по-добре да продадат полузащитника, дори и на загуба, след като през 2016-а го купиха почти за 90 милиона паунда. 

В същото време агентът на Погба Мино Райола отново стана център на внимание и пак разбуни духовете около играча, така че търпението на шефовете на Ман Юнайтед вече се е изчерпало.