Манчестър Юнайтед ще бъде изключително опасен за опонентите си, след възстановяването на основните си играчи. Това обяви анализаторът на „Скай Спортс“ Джейми Реднап. 

Пол Погба вече е на линия след множество контузии в глезена, а и Маркъс Рашфорд преодоля своята травма, така че и двамата са опция за предстоящото дерби с Тотнъм в петък. 

„Важни футболисти са възстановени за тях. Маркъс Рашфорд е направо като ново попълнение, след като е един от най-добрите централни нападатели в света, а може да играе и на фланга. Това ще вдъхнови още повече тима в стремежа да попадне в четворката“ заяви Реднап. 

„Ситуацията в средата на терена също ще бъде много интересна, след като вече и Пол Погба е готов. Те имат страшно много талант в тази зона и ако се представят силно там имат огромни шансове. Сигурен съм, че техните съперници ще бъдат доста притеснени от Юнайтед и смятам, че Челси и останалите ще се оглеждат нервно зад себе си“ добави той. 

Според Реднап титлата на Ливърпул ще е специална, независимо че празненствата няма да бъдат такива, каквито се очакваше. „Сега мачовете ще са по-различни и нервни, но един отбор, който няма търпение всичко да започне е Ливърпул. Те знаят какво им предстои, защото 30 години са страшно много време. Ситуацията не е идеална, но титлата е напълно заслужена, след като Юрген Клоп създаде един специален отбор“.