Дългоочакваният тандем Бруно Фернандеш-Пол Погба свърши работа на Манчестър Юнайтед. Макар нещата да не се случиха по начина, по който си го представяха феновете на червените дяволи. Те не започнаха заедно, дори не бяха на терена едновременно до 62-ата минута, когато французинът замени Фред. Но след това се видя убийствената комбинация от техните таланти, което в крайна сметка донесе точката на 20-кратните шампиони - Погба спечели дузпа, а Бруно я реализира за 1:1.

Юнайтед заслужаваше равенството. Хората на Оле Гунар Солскяер бяха по-добрият отбор през по-голямата част от мача, особено през второто полувреме, когато Юго Лорис им попречи да спечелят. В заключителните етапи на срещата реферът Майк Дийн отсъди втора дузпа за червените дяволи, но тя правилно бе отменена от ВАР.

Що се отнася до Погба, без никакво съмнение той направи разликата. Французинът бе изключително активен и най-важното - ефективен, за краткото си време на терена, пише "Тема спорт". Пол работи усилено, използва топката добре и промени темпото на халфовата линия на Юнайтед в момент, когато тимът имаше нужда от нов тласък. Освен това Погба буквално спечели дузпата, след като финтира Ерик Дайър и го принуди да извърши нарушение срещу него. Фернандеш хладнокръвно реализира при липсата на публика.

Трябва да се признае, че французинът и португалецът комбинираха страхотно помежду си в този половин час в Северен Лондон. Това е може би първият тандем в средата на терена на Юнайтед, който е от световна класа през последното десетилетие. Те може да са разликата в съкрушителната и изтощаваща битка за място в Шампионската лига. Погба и Бруно просто могат собственоръчно да качат червените дяволи над чертата.

Що се отнася до героя на пандемията Маркъс Рашфорд - правителството не успя да го спре, но Тотнъм съумя. Шпорите като цяло бяха стабилни в дефанзивен план, изключвайки грешника Дайър, и се възползваха от своите шансове. Може би при първия такъв те поведоха чрез Бергвайн, който се разписа в трето поредно домакинство след трансфера си от ПСВ. Вина за гола обаче носи и Де Хеа, който не съумя да парира удара на нидерландеца, който беше насочен право в него. Трябва да се отбележи и завръщането в игра на Хари Кейн, който обаче присъстваше само физически на новото бижу на Тотнъм и не оказа никакво влияние върху развитието на двубоя.