Оле Гунар Солскяер призна, че отборът му не е заслужавал да спечели срещу Саутхемптън снощи. 

Светците стигнаха до 2:2 в самия край, след като играха добре и имаха шанса да останат с човек повече за последните минути поради контузия на Брандън Уилямс. 

Така Червените дяволи пропуснаха шанса да излязат на трето място в класирането, но наставникът бе сравнително спокоен след мача, въпреки разочарованието. 

„Да получиш гол в 96-ата минута е най-лошия момент във футбола, но това се случва понякога. Трябва да го приемем, тъй като ние сме спечелили по същия начин много двубои. Разочаровани сме, но това е част от процеса на трупане на опит“ заяви Солскяер. 

„Вероятно обаче, не заслужавахме да победим. Те играха добре, а освен това са силни физически. Така и не влязохме в ритъм по отношение на пасовете си, особено след като поведохме с 2:1. На моменти обаче играхме фантастично и създадохме много положения“ добави той. 

„Не смятам, че в края бяхме уморени, а просто бе един от онези дни, в които пропуснахме серия ситуации, а и Саутхемптън е добър отбор, който няма да ти даде 3 точки просто така“ каза още той.