Английските национали Фил Фодън и Мейсън Грийнууд могат да бъдат изправени пред дисциплинарни действия, след като се появиха кадри, в които се вижда, че двамата се забавляват в компанията на момичета в хотела на отбора в Исландия.

Двамата направиха своя дебют за Англия при победата над Исландия в събота, но това остава в сянката на скандала, в който се замесиха. Играчите са получили строги насоки, за да гарантират своята безопасност. 

Снимките, които са публикувани от исландското издания DV показват, че Фодън и Грийнууд пренебрегват тези протоколи. Фодън има двегодишен син от дългогодишната си приятелка, докато Грийнууд се раздели с приятелката си модел още през май, пише "Монитор".

 

Халфът на Манчестър Сити започна като титуляр в състава на Гарет Саутгейт срещу Исландия, а Грийнууд влезе в игра от резервната скамейка.

Англия се подготвя за следващия си мач срещу Дания, но двамата отсъстваха от последната тренировка на отбора и все още не е ясно дали ще бъдат изправени пред някакво наказание от ФА.