От Манчестър Юнайтед са направили пробив при преговорите за Джейдън Санчо, твърди журналистът от „Скай Спортс“ Дармеш Шет. 

Червените дяволи продължават с опитите да привлекат английския национал, въпреки че още преди месец от Борусия Дортмунд обявиха, че до сделка няма да се стигне. 

Германците искат 120 милиона евро за играча, но Юнайтед не е готов да плати тези пари, тъй като счита, че те са твърде много при настоящите условия и пандемията от Ковид 19. През последните 24 часа обаче, от клуба са направили пробив по отношение на комисионните за агентите на футболиста и неговите лични условия. 

„Говорих с човек, който е близък до потенциалното преминаване на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед и ми казаха, че вече няма проблем с комисионните на агентите и личните му условия и това определено са добри новини за феновете на отбора и стъпка в правилната посока“ заяви Шет. 

Сега се очаква от английския клуб да излязат с официална оферта към Борусия, но разговорите по отношение на сумата със сигурност ще са трудни тъй като жълто-черните ще поискат максимално висока сума за играча.