Манчестър Юнайтед се насочи към резервни варианти за ново крило, след като не може да се разбере с Борусия Дортмунд за трансферната цена на Джейдън Санчо.

Според The Telegraph новата цел на "червените дяволи" е Иван Перишич от Интер, който през миналия сезон игра под наем в Байерн Мюнхен и спечели требъл.

31-годишният хърватин не пасва в схемата 3-5-2 на Антонио Конте и "нерадзурите" са готови да се разделят с него на приемлива цена.

Останалите варианти пред 20-кратния шампион на Англия са Дъглас Коста от Ювентус и Гарет Бейл от Реал Мадрид. "Бианконерите" се опитват да продадат бразилския национал. Неговият проблем са честите контузии, заради които не може да влезе в ритъм. Именно това притеснява и Юнайтед.

Заплатата на Бейл пък е много висока, но Реал е готов да го продаде за 20-25 млн. евро, което е чудесна цена за играч от неговата класа. 

Трансферният прозорец затваря в началото на октомври и до тогава Юнайтед иска да има нов атакуващ футболист, който да засили конкуренцията в състава на Оле Гунар Солскяер.