Играчите на Манчестър Юнайтед ще вземат главата на мениджъра Оле Гунар Солскяер, обяви бившият капитан на отбора Рой Кийн в типичния си стил. 

Снощи той бе анализатор в ITV по повод на контролата Англия – Уелс, но естествено бе запитан за случващото се при Червените дяволи, които паднаха с 1:6 от Тотнъм в последния си мач. 

„Представянето срещу Шпорите бе срамно. Всички сме имали лоши дни във футбола, но аз наистина смятам, че играта бе срамна в пълния смисъл на думата. Играчите направиха твърде много гафове и това ще струва поста на Оле“ заяви Кийн. 

„Точно тези футболисти хвърлиха предишния мениджър Жозе Моуриньо под влака и сега ще направят същото и с Оле“ добави ирландецът, който бе част от някои от най-големите успехи в историята на клуба, като между 1997 и 2005 бе капитан. 

Юнайтед доигра силно миналия сезон, за да стигне до 4-ото място, но началото на този бе разочароващо. В последния ден за трансфери клубът привлече няколко играчи, с които Солскяер се надява, че тимът ще тръгне нагоре. Още няколко лоши резултата обаче, със сигурност ще доведат до уволнението на норвежеца, като отново се говори, че Маурисио Почетино ще го наследи.