Капитанът на Манчестър Юнайтед няма да поиска от Оле Гунар Солскяер да получи почивка, въпреки сериозният спад във формата си, пишат английските медии. 

Бранителят определено изживява труден период, след като започна ужасно сезона и в началото на месеца Червените дяволи паднаха с 1:6 Тотнъм, като това бе втората им загуба в първите си 3 мача. 

Последва слабо представяне и за Англия, като в сряда бе изгонен рано срещу Дания и Трите Лъва загубиха. Някои анализатори като Рио Фърдинанд коментираха, че е време Маугайър да получи почивка, след като пък през август се забърка в неприятности на гръцкия остров Миконос и бе арестуван, което наруши подготовката му и вероятно оказва емоционално влияние върху представянето му. 

Твърди се обаче, че самият Магуайър не смята, че се нуждае от прекъсване и утре вечер се очаква отново да бъде титуляр, когато Манчестър Юнайтед гостува на Нюкасъл във Висшата лига. Футболистът счита, че е в добра физическа форма, но все пак  последната дума ще има Оле Гунар Солскяер.