Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че в момента "червените дяволи" спешно се нуждаят от нови попълнения в защитата. 

Вчера мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер заложи на типичната двойка бранители - Хари Магуайър и Виктор Линдельоф, като последният бе причината и за 3-те гола на Кристъл Палас във вратата на Давид Де Хеа.

"Може да говорим за Джейдън Санчо колкото искате, но докато не се вземе централен защитник, който може да се защитава едно в едно, те никога няма да спечелят лигата. С тази двойка централни защитници няма да спечелиш лигата.

Те трябва да вземат мобилен, бърз, доминантен централен защитник, който да играе до Линдельоф или Магуайър. Линдельоф просто не е достатъчно силен там.

Обичайно в такива случаи Манчестър Юнайтед реагира - излиза и купува играч или двама, за да смекчи реакциите в Туитър и другите социални мрежи, които ще ги нападнат.  

Тази седмица вече гласовете започнаха да кипят, особено след като Ливърпул свърши работа на пазара днес, Челси вече купува няколко седмици, и Бейл отива в Тотнъм. Защо Манчестър Юнайтед не подписва с играчи, които са нужни за подобрението на състава", каза Невил.