Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че все още продължава да работи по дългосрочните цели на клуба, като той е получил подкрепата на клуба въпреки слабите резултати в последните месеци.

"Аз ще кажа, че всичките ми разговори с ръководството са били в дългосрочен план. Разбира се, искаме бързи резултати в краткосрочен план, но водим позитивен диалог и плановете ни работят. Ние посадихме зрънце, и расте дърво. Някои клубове просто изтръгват дървото за да видят дали расте и дали има вода под корените.

Aз имам подкрепата от борда още от самото начало, защото гледаме голямата картина. И клубът трябва да гледа така, защото не можем да мислим и реагираме на един или два резултата. Трябва да погледнем много назад и да видим в каква посока вървим.

Културата и манталитета на групата се подобри безкрайно. Те наистина имат мисленето единствено за подобрение през цялото време и побеждаване. Да, когато загубим мач критиците са навсякъде. Обаче аз нямам оплаквания за манталитета", каза Солскяер.

Днес Юнайтед гостува на Евертън. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на "Гудисън Парк" от 17:00 часа българско време.