Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер даде пресконференция преди сблъсъка на неговия отбор, срещу ПСЖ, тази вечер в Шампионската лига. Дори и равенството ще класира "Червените дяволи" напред, но норвежецът заяви, че отборът му ще преследва победата и първото място в група H.

"Почти всички играчи са здрави. Играчите нямат търпение за този мач. Де Хея имаше проблеми, но вчера на тренировката беше добре. Погба и Марсиал също са на линия. Люк Шоу е под въпрос, но пък самият той твърди, че е добре. Колкото по-бързо се класираме - толкова по-добре. Искам да спечелим всички мачове в групата и да го направил със стил. ПСЖ е топотбор и трябва да атакуваме и да се защитаваме със стил. Никакви сметки не ни интересуват. Искаме победата и първото място", заяви Солскяер.

На въпрос дали отборът му все още има шанс за титлата Оле отговори така: "Дали имаме шанс за титлата във Висшата лига? Никой не губи или печели шансове след осем изиграни мача. Да, имахме някои колебания, но в момента сме зад най-добрите отбори. Искаме да сме там и през април или май. Сега е моментът да се усъвършенстваме и развиваме. Миналата година бяхме сред най-добрите отбори, извън Ливърпул и Сити. Сега чувствам, че можем да се представим по-добре. Тук съм, за да помогна на клуба, но и на играчите. Дълбоко в себе си обаче, всеки футболист сам решава колко добър може да стане. Ако има решимостта и способността да се учи, ние сме на линия", каза още норвежецът.

Двубоят срещу ПСЖ е тази вечер от 22:00 часа, на стадион "Олд Трафорд".