Сагата около бъдещето на Пол Погба изглежда, че пак ще се развихри, след като агентът на играча Мино Райола обяви, че халфът не е щастлив в Манчестър Юнайтед и трябва да напусне през лятото. 

Това се случи в навечерието на важното гостуване на Лайпциг в Шампионската лига, от което Червените дяволи се нуждаят от равенство, за да продължат напред. 

Французинът има договор до 2022-а, но стартира едва в 5 мача от Висшата лига до момента, като определено не блести с представянето си. Ковид 19 и други контузии също подпомогнаха спада във формата му. 

„Няма смисъл да увъртаме и по-добре да казваме нещата такива, каквито са и да не губим време в търсене на виновници. Пол не е щастлив в Ман Юнайтед и не може да изрази себе си както иска и както хората очакват. Той трябва да смени отбора. Има договор за още година и половина, но най-добре за всички ще бъде да си тръгне още през следващото лято“ заяви Райола пред „Тутоспорт“. 

„Аз съм в отлични отношения с английския клуб, но те знаят, че рискуват да го загубят със свободен трансфер, след като не иска да преподпише. Разбира се те спокойно могат да хвърлят вината за евентуалното му напускане върху мен и Пол“ добави той. 

Погба се завърна на „Олд Трафорд“ през 2019-а за 89 милиона паунда, но оттогава редовно е спряган за напускане и свързван с трансфер в Реал Мадрид. Миналата събота той вкара първия си гол за сезона при 3:1 срещу Уест Хям.