Бруно Фернандеш може да бъде новият Ерик Кантона за Манчестър Юнайтед, обяви бившият халф на отбора Пол Инс. 

Французинът се превърна в култова фигура на „Олд Трафорд“ веднага след идването си в клуба и бе в основата на това тимът да прекъсне 26-годишното чакане без титла. 

Инс също бе част от онзи отбор и сега твърди, че влиянието на Фернандеш може да бъде подобно, след като той има 19 гола и 14 асистенции в 30 мача от Висшата лига до момента. 

„По онова време тимът вече бе спечелил няколко отличия и само титлата ни убягваше. Идването на Ерик обаче, обедини всичко. Той бе липсващото парче в пъзела. Той направи така, че останалите да се подобрят и точно това мисля, че сега прави и Фернандеш“ заяви Инс. 

„Ерик правеше всичко, но бе и този, който вкарваше важните голове. Точно в онези моменти, когато те обхваща паника и когато нещата не вървят, той реализираше ключово попадение. Фернандеш също реализира в най-важните моменти и продължава да бъде талисманът на отбора. Винаги е способен да направи нещо точно когато трябва. Той е с характер, иска да побеждава и влиянието му в отбора е огромно“ добави още бившият халф на Червените дяволи.