Бруно Фернандеш е абсолютният футболист №1 на "Манчестър Юнайтед" и задмина дори великия Ерик Кантона. Португалецът е първият титуляр, който в 29 мача има 32 участия в голове - 18 отбелязани и за 14 асистирани. Така котата на Фернандеш стига до 1,1 средно на двубой. А големият любимец на феновете Кантона имаше "само" 0,8. Трети е Рууд ван Нистелрой с 0,73.

Последното геройство на Фернандеш предизвика и най-късното попадения в историята на "Манчестър Юнайтед" във Висшата лига. Голът на Маркъс Рашфорд за 1:0 над "Уулвърхемптън" падна в 92,51 минута. Номер едно остава този на на Майкъл Оуен за 4:3 срещу "Манчестър Сити" през 2009 година - 95,27 минута. Рашфорд се разписа за първи път на "Олд Трафорд" след 845 дни. За последно го направи срещу "Саутхемптън" през юли. За "Уулвърхемптън" това пък бе първа загуба от "дяволите" след завръщането на отбора в елита.

"Манчестър Юнайтед" вече е втори в класирането срещу "Ливърпул". "Не е моментът да говорим за титла", отсече вратарят Давид де Хеа, цититан от Труд. Той е в отбора още от славната ера на сър Алекс Фъргюсън и има злато през нея.