Фил Невил беше официално назначен за треньор на американския Интер Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм. Вчера Невил напусна досегашния си пост на селекционер на женския национален тим на Англия и от новия му клуб обявиха назначението.

Бекъм се познава отлично с брата на Гари Невил още от академията на Манчестър Юнайтед, а после двамата дълго време бяха съотборници и в мъжкия тим на "червените дяволи".

"С Фил не познаваме, откакто и двамата бяхме тийнейджъри в школата. Споделяме общо футболно ДНК и сме били тренирани от някои от най-големите лидери в играта. Именно тези ценности винаги съм искал да се разпространят и в нашия клуб", каза цитираният от webcafe.bg Бекъм при представянето на новия наставник.

"Познавам неговите човешки качества, неговата почтеност, лоялност и честност, както и невероятната му енергия и работливост. Който е играл или работил с Фил знае, че той е роден лидер и вярвам, че сега е точният момент за него да се присъедини към нас", допълни собственикът, който основа Интер Маями преди близо 3 г.