Звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш защити Ливърпул след лошите резултати на големия съперник на Юнайтед. Португалският магьосник сподели пред официалния сайт на червените дяволи, че мърсисайдци не играят зле и са жертва на собствения си огромен успех. 

"Мисля, че всеки отбор има подобни моменти. Ливърпул не играе зле. Когато тимовете не побеждават, всички говорят за това. Когато нападателите не вкарват, всички говорят за това.  Чувствам това върху себе си, защото знам, че стандартът е висок. Когато пристигнах, отбелязвах много попадения и давах доста асистенции.

Сега всички чакат това от мен. Същото е при тях - всеки иска голове от Салах, Фирмино и Мане. Липсата на фенове повлия на Ливърпул и затова се стигна до края на серията им. Тяхната крепост "Анфийлд" е подкрепяна пламенно от запалянковците им. 

Би било глупаво да ги подценяваме заради последните им неволи. Ливърпул създава и играе добре, но понякога не се получава. Не мислим за резултатите им, защото големите отбори и супериграчите могат да се покажат в най-добра светлина всеки един момент. 

Те просто са жертва на собствения си огромен успех. Нашата цел е да спечелим турнира. Сега се изправяме срещу един от най-качествените отбори в Англия, така че имаме възможност да елиминираме един от основните ни конкуренти", сподели Бруно Фернандеш.