Оле Гунар Солскяер очаквано бе доволен от победата над Милан и достигането на Манчестър Юнайтед до 1/4финалите в Лига Европа. 

Пол Погба се завърна след контузия и влезе от пейката, за да донесе успеха с 1:0 с гол в 48-ата минута, като очаквано бе похвален от норвежеца. 

„Виждаше се, че Пол не е играл от 6 седмици, въпреки че той работеше наистина здраво. Ясно е, че не бе в добър ритъм и нямаше как да запише повече от 45 минути. Той обаче ще става по-добър и по-добър. Зваръщането му е отлична новина за нас до края на сезона, тъй като момчетата знаят неговите качества. Той определено ни липсваше” заяви Солскяер. 

Наставникът успокои, че контузията на Маркъс Рашфорд не е сериозна, след като нападателят получи проблем и бе заменен именно от Погба, което се оказа и решаващото в мача. 

„Когато печелиш срещу толкова качествен противник на такъв стадион е ясно, че сме доволни. Започнахме добре, но след това имахме лош период до края на първата част, когато действахме прибързано и губехме топката твърде често. На почивката обаче, направихме някои промени и се справихме много по-добре. Дийн Хендерсън направи отлично спасяване в края, а играта ни в защита много ме радва” изтъкна норвежецът, чийто тим е допуснал само един гол в последните си 7 мача във всички турнири, но е вкарал само 5 за същия период.