Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че няма никакви проблеми с бившите си съотборници, които критикуват Манчестър Юнайтед.

И Рой Кийн, и Гари Невил не спестиха нито похвали нито критики към Юнайтед в различни моменти през този сезон, като "червените дяволи” все показаха напредък под ръководството на Солскяер, но и постигнаха някои разочароващи резултати.

Солскяер беше попитан пред Sky Sports дали се вслушва в съветите на Кийн и Невил. Оле се пошегува, че Гари Невил е имал склонност да говори твърде много като футболист.

„Слушахме повече Рой, отколкото Гари, това е сигурно“, засмя се той. "Гари обичаше да говори твърде много и все още го прави, това е просто Гари и сме свикнали, но той има добра оценка. И двамата не пестят мнение, но ако има такъв, на който не бих се противопоставил, това е Рой Кийн."

Той продължи: "Те знаят изискванията пред Манчестър Юнайтед, поставените стандарти, така че когато ни се ядосат, е добре, това им е работата. И двамата са бивши мениджъри, така че познават стандартите и изискванията. Знаят през какво преминаваме всеки ден. Знаят и колко успешни са били те."

Солскяер също обяви кой съотборник от Юнайтед, би назначил като мениджър, и обяви, че това би бил Кийн поради лидерските умения на ирландеца.

"Всички те бяха невероятни личности във фантастичен отбор. Някои от тях са топ играчи с качества които са нужни на отбора, кросовете на Бекс, дрибъла на Гигс, господството на Яап, темпото на Рони Джонсън и всичко на Скоулс. Би било хубаво да имаме всеки един от тях ако трябва да съм честен, но винаги съм казвал, ако трябваше да избера един играч то това ще е Рой Кийн. Той беше лидер, по начина, по който играеше, той тласкаше всички напред", допълни Оле.