Рекордьорът по титли във Висшата лига Манчестър Юнайтед вероятно ще направи четири промени в стартовия си състав, в домакинството срещу Бърнли днес.

Отборът на Оле Гунар Солскяер има възможност да намали преднината на Манчестър Сити до осем точки, ако вземе победата на Олд Трафорд, като до края на кампанията остават само шест мача.

Юнайтед ще има редкия шанс да се наслади на почивка в средата на следващата седмица, поради което Солскяр би трябвало да избере възможно най-силния състав за сблъсъка срещу Бърнли.

Очаква се Дийн Хендерсън да стартира като титуляр на вратата за сметка на Давид Де Хеа, както и се предполагат две промени в защитата от състава, който победи Гранада в четвъртък.

Хари Магуайър и Люк Шоу са вече на разположение, след изтърпяване на наказание от един мач в Лига Европа, като Аарон Уан-Бисака и Виктор Линдельоф също са в готовност да стартират в защитната четворка.

Още една промяна за Юнайтед е възможна в средата на полузащитата тъй като Скот Мактомини също е на линия, след изтърпяване на своето наказание от един мач в Европа. Фред и Бруно Фернандес би трябвало да завършат триото в средната линия срещу Бърнли.

Съмненията за формата на Маркъс Рашфорд означават, че той най-вероятно ще остане на пейката, а Пол Погба е логичният избор да започне като ляво крило.

Единсон Кавани остава единственият вариант за централен нападател, докато Мейсън Гринууд би бил най-добрият вариант от дясно.

Прогноза за стартовите 11 на Юнайтед срещу Бърнли: Хендерсън; Уан-Бисака, Линдельоф, Магуайър, Шоу; Мактомини, Фред, Фернандес; Погба, Грийнууд, Кавани.