Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр не скри огромното си разочарование след загубата с дузпи от Виляреал на финала в Лига Европа. Наставникът определи сезона като неуспешен, след като тимът отново не спечели нито един трофей.

"В съблекалнята е тихо. Разочарованието е голямо. Но това е футболът - понякога един удар решава всичко. Трябва са си научим урока. Нека запомним това чувство и да направим така, че никога повече да не го усещаме", заяви Солскяр.

"Не действахме така, както можем. Смятам, че започнахме добре, но те ни вкараха с единствения си точен удар. Разочаровани сме, че получихме гол от статично положение. Съперникът ни затрудни, като не ни остави никакви свободни пространства".

"Те се защитаваха добре, а ние не създадохме достатъчно добри положения. Сега не е моментът да се сочим с пръст и да казваме какво сме могли да направим по-добре. Щом не си спечелил трофея, значи не си направил нищо правилно", каза още норвежецът.

"Приближаваме се до целта и ставаме все по-добри. Бяхме на един удар от успеха тази вечер. Единственото, което ни остава е да продължим да се развиваме и да ставаме по-силни", завърши специалистът.