Димитър Бербатов вярва, че бившият му клуб Манчестър Юнайтед има сериозни шансове за титлата във Висшата лига този сезон. Основната причина са новите попълнения в лицето на Джейдън Санчо и Рафаел Варан, който се очаква да стане играч на “червените дяволи” до часове.

“Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата, особено след новите попълнения, които привлече това лято. Много съм щастлив, че взеха Рафаел Варан от Реал. Той е световен шампион, печелил е Шампионската лига, има манталитет на победител и е играл с най-добрите през годините. Очаквам с нетърпение да видя как ще се адаптира и как ще си партнира с Хари Магуайър”, коментира цитираният от БНР Бербатов.

“Джейдън Санчо вече е добър приятел с английските национали в отбора на Юнайтед, което е прекрасно, когато отиваш в нов отбор. Надявам се, че това ще му помогне да свикне по-бързо. Знаем за качествата му, но има възможности за него да се развива и да се надяваме, че в Юнайтед той ще разгърне потенциала си”, допълни бившият голмайстор на Висшата лига.

“Отборът на Юнайтед е в добро състояние. Вече изхарчиха доста пари и не виждам как ще похарчат повече. Вероятно може да подсилят позицията на десен краен защитник. Аарън Уан-Бисака със сигурност е първи избор, но бих искал да видя солидна резерва, която да го притиска. Освен това мисля, че са завършени като отбор”, каза още Бербатов.