Пол Погба е впечатлен от летните попълнения на Манчестър Юнайтед и сега е по-отворен към подновяването на договора си с клуба.

Разговорите между представителите на Погба и ръководството на „червените дяволи“ за бъдещето му ще продължат, като френският национал е в последната година от контракта си на „Олд Трафорд“.

Според информациите, въпреки че все още няма окончателно решение, 28-годишният футболист е по-склонен да остане в Манчестър след трансферите на Кристиано Роналдо, Рафаел Варан и Джейдън Санчо. Погба направи две асистенции при завръщането на Роналдо на „Олд Трафорд“ за успеха над Нюкасъл с 4:1, като вече има седем завършващи подавания в едва четири срещи.

Юнайтед са непобедени след четири кръга този сезон, като спечелиха три от двубоите си и окупират върха във Висшата лига. Sky Sports предаде миналия месец, че Погба е малко вероятно да преподпише по време на летния трансферен прозорец, но това не отхвърли възможността за нов контракт в един момент.

Погба продължава да има фантастични взаимоотношения с мениджъра Оле Гунар Солскяр и останалата част от треньорския щаб и играчите. Той обича клуба, но иска да вземе правилното решение за себе си и своето семейство.

Ясно е, че той е по-отворен към удължаване на престоя в сравнение с преди девет месеца, когато агентът му Мино Райола твърдеше, че ще бъде най-добре, ако напусне клуба. Реал Мадрид и Пари Сен Жермен са сред клубовете, които се интересуват от възможността да подпишат предварително споразумение с Погба през януари.